Samarravalera

re-coneixement mutu de valors i de la proximitat i les cures

Quan volíem començar a explicar el projecte aquesta primavera, ens vam haver de quedar a casa, i quan vam poder sortir… Ens vam haver de tapar mitja cara. Com ens reconeixerà la gent, si no tenim imatge?

50€

Preu de qualsevol dels 3 models

DESTINACIÓ INGRESSOS
50%  costos d’edició i producció 
50%  aportació a la Raval

Talles

Talla S

Talla M

Talla L

Darrere de la peça...

Ens agrada parlar d’EcoSímia a la Raval, i resulta que al barri, a qui volem presentar-nos primer tenim uns dissenyadors que “parlen” com nosaltres, en molts conceptes coincidim… En Xavi i l’Alba ens han cedit una peça bàsica i bella com ho serà casa nostra, i diversa com el nostre col-lectiu, no té edats, ni gènere, ni talla.També ens han proposat el gràfic: el Xavi va posar el cor al barri, i nosaltres hem proposat noms dels carrers. Ha estat un plaer, ens hem sentit entesos i cuidats, com creiem que han de ser les relacions que anem creant, també en ecoSímia.

La xarxa comença amb la cooperativa d’ agricultors cotoners de las Marismas de Lebrija, (el cotó més proper i més sostenible que tenim) i de la mà de Cotó Roig ens arriba també filat i teixit. Killing Weekend, coordina la confecció i l’estampació, que s’ha fet a Artés, al taller de l´Helena Mas.

Hem editat 60 peces en total. Unes quantes per socis i les altres us les posem a l’abast, per si ens voleu acompanyar o re-presentar.