Un lloc per viure, el conte

re-coneixement mutu de valors i de la proximitat i les cures

Aquest St. Jordi 2021, us volem presentar la mirada de l’Olga Molina, és una mirada afectuosa que també ens representa:
Quan ella dibuixa ens arriba a totes, no hi ha edats ni gèneres, inclou i acull com volem que passi a casa nostra.

15€

Inclou bosseta de cotó 

DESTINACIÓ INGRESSOS
50%  costos d’edició i producció 
50%  aportació a la Raval

Darrere de la peça...

Un lloc per viure” és un conte desplegable, amb àudio inclòs, que hem creat en circuit ecoSÍmia.
 
Aquesta utopia, que ens fa treballar de valent, somiar de valent, i entusiasmar-nos cada dia, ens ha dut aquesta primavera del 2021 a presentar-vos aquesta segona entrega d’Edicions La Raval, per aquelles que voleu acompanyar-nos i disfrutar del projecte que va avançant també, amb la cooperació de totes.
 
En donar-nos a conèixer, experimentem l’intercanvi, les mirades pròpies i les d´altres, en aquesta experiència totes creixem.
 
Ho fem amb la mirada de l’ Olga Molina, és una mirada afectuosa que també ens representa:
Quan ella dibuixa ens arriba a totes, no hi ha edats ni gèneres, inclou i acull com volem que passi a casa nostra.
 
L’Olga és d’aquestes dones artistes del Bages, formigueta i autònoma, que va fent xarxa amb els propers, de manera que ella crea a casa seva, als Andreus, al camp. Després s’acosta al Quim Moya  d’Avinyó perquè li posi a les màquines l’original i se l’endú a Balsareny, on la Teresa de la Imprempta Orriols, que té la delicadesa de fer partides curtes, posa en paper poemes i dibuixos. 
 
Fins a 200 exemplars!
 
I va de comarques, perquè mentre l’Olga anava fent esbossos i posant-hi paraules la Marta ho va compartir amb el seu company, el músic Carles Cuberes, que ens va implicar amb les veus i ens l’ha musicat, una perleta que trobareu enllaçat al codi QR del peu de pàgina.
 
Ho hem embolicat tot dins d’una bosseta que hem cosit les iaies i els nens i nenes, amb excedents de cotó de la fàbrica de Cal Fonta, de Navarcles.
 
El cordill és de Cotó Roig de Manresa, i la xemeneia ens l’ha estampat l’Elena Mas, d’Artés:
Una traçabilitat que va del del cor de Catalunya al cor de la Raval!
Us en farem entrega a partir de l’aportació de 15 euros, on cobrim tots els costos d’edició i també esteu fent un donatiu a La Raval.
 
Per acabar-ho de fer rodó, la Llibreria Rubiralta de Manresa ha tingut la gentilesa d’acollir-lo per Sant Jordi on el trobareu fins a esgotar existències.