Col·labora

Sabem que no ho farem sols, tenim l’estímul de molta gent que ho está intentant o fent d’arreu, tindrem el suport del barri perquè l’estimem i en som veïns…

Tenim el treball fet amb l’ajuntament, amb la cessió de ús…, però per aixecar aquest castell, necessitarem més mans i més pinya.  El nostre compromís amb el projecte, no es solsament arribar a construir un edifici: definim els nostres tres pilars per “una altra manera de viure, possible: en arquitectura i barri, finançament ètic, i cures”

Confiem que alguns de vosaltres voldreu acompanyar-nos a construir aquesta casa pel comú, i que, si ens coneixeu i voleu fer pinya, podeu avalar aquest somni de diferents maneres: 

1. Vull saber-ne més

T’enviarem informació mensual per correu, si ens deixes les teves dades. Et comunicarem si estem “oberts” o fem actes públics, etc. o per coneixen’s personalment, si vols.

2. Vull fer un donatiu

si, coneixent el projecte, pots permetre’t acompanyar-nos econòmicament, sàpigues que faràs una inversió en “valors”, que seran molt benvinguts a la cooperativa. Podem fer públic el teu donatiu, o no. Com tu, prefereixis.

3. Vull ser sòcia col·laboradora

Significa, formar part del projecte com a sòcia col.laboradora, assistir a una assamblea anual, i participar dels actes oberts i la informació general als socis. Inscripció recomanada 100eu.

4. Vull venir a viure

Si et sembla que ja ho tens clar, que vols formar part d’aquest veïnatge, ens hem de conèixer. Tenir un temps d’intercanvis i festeig on ens anem apreciant per ambdues bandes, si ens som idonis, si encaixem. 
D’això s’en diu soci expectant, i dependrà d’aquest encaix, i dels habitatges disponibles, si et son adients, que t’acabis incorporant a la familia.

5. Vull ser Avalador social

La financera ètica que ens acompanya tè “una altra manera de fer” que la banca. No ens demana que tinguem dos socis o amics molt rics que avalin el préstec que farà possible la construcció de l’edifici. Ens demanen moolta gent senzilla que cregui en el aquesta possibilitat. D’això en diem ecoSímia.  Ser avalador social significa que dones suport al projecte, sense cap compromís econòmic.

Contacta amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic, explica’ns com creus que pots col·laborar i ens posarem en contacte amb tu.

Gràcies per fer-ho possible!