Ens ajudes a aconseguir plaques fotovoltaiques? – Votacions obertes per al concurs Germinador Social de Som Energia i Coop57

Ens fa molta il.lusió anunciar-vos que La Raval ha estat seleccionada per a la 5a convocatòria del Germinador Social, concurs d’innovació per a la transició energètica, en la categoria de comunitats energètiques. A l’edició del 2019 vam estar a les portes de guanyar, ens van faltar 4 vots!

Què és el Germinador Social?

El Germinador Social és un concurs per estimular la creació de models socials innovadors amb l’objectiu de promoure nous agents locals per a la transició energètica, impulsat per les cooperatives Som Energia i Coop57.

Per a la categoria de comunitats energètiques s’han seleccionat 14 projectes i per a la categoria de pobresa energètica 2.

Aquí tens tota la informació del Germinador Social i dels projectes seleccionats.

Per què necessitem el premi? 

Aquesta ajuda econòmica seria un granet de sorra més per millorar l’accessibilitat del projecte. Ajudaria a finançar una part de la instal·lació de tot el sistema de plaques fotovoltaiques, que ens suposa una inversió inicial de 13.931,32 €. Si guanyem un dels premis ens podríem finançar una gran part de les 30 plaques fotovoltaiques que necessitem.

Com ens pots ajudar? Votació popular! 

Ens agrada molt que en aquesta edició la votació popular decideixi els projectes guanyadors. Per això us necessitem. En  aquest link pots accedir a les votacions del Germinador Social, obertes fins el 20 d’octubre de 2021. En primer lloc t’has de registrar a la web i, de seguida, rebràs un correu electrònic amb el link on fer la votació. Moltes gràcies per donar-nos energia!