Rosa

Sòc de les grans. he fet 65 aquest febrer passat. Per tant, aquest cohabitatge és una perleta de Jubileu, el que demanaria als Reis Mags per aquest any. El desig que em proposo empènyer com persona adulta per aquest nou temps que em regala la vida.

Sempre he estat autodidacta, amb la feina i amb la vida, senzillament, ha anat així. Ara que ja puc llegir-ne una part, veig que no està tan malament: hi ha errors garrafals que han cultivat saviesa, de vegades, amb dolor, i encerts intuïtius que han cultivat la fe en els ideals i la persistència en els projectes que ens fan més humans.

Diuen els astròlegs honorables que conec, que néixer sota el signe d’aquari té a veure amb l’ideal de La Veritat: és curiós, per què m’ho cregui o no, sempre he tingut conflicte amb això, o nas, com vulgueu dir-li, quan alguna cosa no és de debò, em grinyola … una notícia, un anunci, una actitud, una obra d’art.

Aquari és element Aire, que a una autodidacta li va de perles: entrar i sortir com l’aire, viatjar per cultures i contracultures, anar-se fent persona lliure-pensant, intimar sense prejudicis amb els “contraris” per anar adquirint valors a partir de les vivències i la cooperació … i en realitat, crec que aquesta ha estat l’experiència de vida més preuada., la que més estimo.

Podria parlar-vos de la meva vida laboral, social o emocional, però en realitat són circumstàncies on dediquem esforços, on posen finalitats i ens projectem cadascú de nosaltres.

En realitat, quan ja has fet bona part d’aprenentatge, el que cal es posar al món allò que has après que té valor, encarnar-ho és transmetre-ho, viure-ho és fer-ho possible. Els meus caramels. El que més valoro de LA RAVAL: heterogeneïtat, l’alegria i l’economia del comú.