Model de convivència i grau de comunitat

Els espais comunitaris és on es materialitzen les dinàmiques quotidianes. Sala d’estar, espai de jocs, bugaderia, espai exterior, espai de cures i cuina-menjador.

Apostem per un grau de comunitat alt, el quotidià, posant la cuina-menjador al centre de la convivència. La pràctica diària com a eina radicalment transformadora, de l’àmbit individual cap a la sostenibilitat social, ambiental i econòmica. La compra compartida també millorarà la reducció de la generació de residus.

A través de l’alimentació, més enllà del valor nutricional, cal organitzar-se, comprar, cuinar, menjar…

Cuinar per compartir, des de la sostenibilitat energètica, econòmica i social. Cuinar per facilitar el temps i fer-ne un ús més d’acord amb les necessitats. Cuinar per alimentar-nos, amb productes frescos, de proximitat, ecològics….
Cuinar per comunicar-nos, temps per a relacionar-nos, posar-nos d’acord, compartir vivències del dia a dia. Cuinar per aprendre a cuinar junts, petits i grans.