Participa

Sabem que no ho farem sols, tenim l’estímul de molta gent que ho està intentant o fent arreu, tindrem el suport del barri perquè l’estimem i en som veïns…

Tenim el treball fet amb l’Ajuntament amb la cessió d’ús, però per aixecar aquest castell, necessitarem més mans i més pinya.  El nostre compromís amb el projecte no és només arribar a construir un edifici: definim els nostres tres pilars:
 “una altra manera de viure possible: en arquitectura i barri, finançament ètic i cures”

Confiem que alguns de vosaltres voldreu acompanyar-nos a construir aquesta casa pel comú i que, si ens coneixeu i voleu fer pinya, podeu avalar aquest somni de diferents maneres: 

Vull ser sòcia col·laboradora

Ser sòcia col·laboradora significa formar part del projecte, assistir a una assemblea anual, participar dels actes oberts i rebre la informació general dels socis. Implica una aportació econòmica única de 100€.

Vull ser avalador social

La financera ètica que ens acompanya té “una altra manera de fer”, diferent de la de la banca tradicional. No ens demana que tinguem dos socis o amics molt rics que avalin el préstec que farà possible la construcció de l’edifici. Ens demanen molta gent senzilla que cregui en aquesta possibilitat. D’això en diem ecoSímia. Ser avalador social significa que dones suport al projecte, sense cap compromís econòmic.

Per ser avalador social només cal que omplis aquest formulari:

Vull saber-ne més

Si ens deixes les teves dades t’enviarem informació de forma regular per correu electrònic. Et comunicarem si estem “oberts”, si fem actes públics o si fem trobades per conèixer-nos personalment, etc.

Vull fer una aportació econòmica

Si coneixent el projecte et pots permetre acompanyar-nos econòmicament, sàpigues que faràs una inversió en “valors” que seran molt benvinguts a la cooperativa. Podem fer pública la teva aportació econòmica o no. Com tu prefereixis. Pots ingressar la quantitat que decideixis al nostre número de compte:

ES86 1491 0001 2930 0015 1420

Com a concepte de l’ingrés pots posar “aportació econòmica” i, si vols fer pública la teva aportació, escriu-hi el teu nom i cognoms.

Vull venir a viure

Si et sembla que ja ho tens clar, que vols formar part d’aquest veïnatge, ens hem de conèixer. Tenir un temps d’intercanvi i festeig on ens anem apreciant per ambdues bandes, si ens som idonis, si encaixem.

D’això se’n diu ser soci expectant, i dependrà d’aquest encaix i dels habitatges disponibles (si et son adients) que t’acabis incorporant a la família.

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Gràcies per fer-ho possible!