Circuit ecoSimia

Sèries curtes de peces que ens representen i que representen l’autor i els valors en els quals convenim, els volem fer visibles, plasmar-los, per oferir-los com a retorn a qui ens acompanyi en aquesta construcció de somnis.

una manera donar valor a capacitats i talents que tenim i que potser ni ens coneixem

una manera d’agrair a mecenes i socis participatius, amb un regal/recompensa

una peça tangible, que parli de nosaltres…

Edicions La Raval pretén posar en marxa, sèries curtes de peces que ens representen i que representen l’autor i els valors en els que convenim, els volem fer visibles, plasmar-los, per oferir-los com a retorn a qui ens acompanyi en aquesta construcció de somnis.

No tenim l’avarícia de mercantilitzar-la, sinó de plasmar-la, costejar-la, sostenir-nos. Per això ens agrada parlar d’ecoSímia, és una manera de fer xarxa activa amb els oficis, l’art, i el nostre entorn de cada dia.

re-coneixement mutu de valors i de la proximitat i les cures

Quan volíem començar a explicar el projecte aquesta primavera, ens vam haver de quedar a casa, i quan vam poder sortir…. ens vam haver de tapar mitja cara. Com ens reconeixerà la gent, si no tenim imatge?

En donar-nos a conèixer, experimentem l’intercanvi, les mirades pròpies i les dels altres, en aquesta experiència totes creixem.

Un conte que és un poema, i que és un àudio.

Un circuit per la comarca que ens acull.